piątek, 5 października 2012

Auvergne

Jestem w Auvergne - zbieram i chlone wszystko, co kulinarne...
wracam juz niedlugo, tymczasem kilka zdjec ktore pomoga mi wprowadzic was w klimat:







 
 

5 komentarzy:

  1. tam jest tak... cicho, prawda?
    Przynajmniej tak się wydaje
    Nie miałabym nic przeciwko żeby sobie posiedzieć tam i pogapić się na górki. Zazdroszczę! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. cichutko bardzo, slychac wiatr i muuuuu krow. Z tym siedzeniem to trzeba bylo sie bardzo ubrac bo wysokosc 1400m n. p. m. i 10 stopni!
      pozdrawiam

      Usuń
  2. no dobra, oczy nakarmione widokami :) a teraz czas na żołądek:) stek ? potrawa prosta i zależy tylko od jakości mięsa, nie wątpię w tego byczka... mniam mniam :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ten BYK mega ogromny sial postrach juz z odleglosci 10m. Z daleka go zauwazylismy. Na dodatek byl czarny!!!
      potrawy juz wkrotce!obiecuje. Musze jednak najpierw wrocic do mojego kuchennego swiata domowego bo tutaj nie ma jak.
      Mam w planie zrobic deser z sera!!!bo w koncu to "de-ser" :-)
      pozdrawiam

      Usuń
  3. faktycznie ! DE-SER!!! czekam i ślinka mi cieknie :)!!

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...